Din lokalkendte ejendomsmægler i Lynge/Allerød

Ejendomsmæglerfirmaet Marianne Møllebro blev etableret i 1998. Det er et uafhængigt ejendomsmæglerfirma, hvilket betyder, at der gives en uvildig rådgivningen uden særinteresser til specielle pengeinstitutter eller kreditforeninger.
Det er endvidere et af de lokale ejendomsmæglervirksomheder med den absolut største indsigt i lokalområdet, idet Marianne Møllebro har været bosat i Allerød kommune i mere end 50 år.

Foruden ejendomsmægler er Marianne Møllebro uddannet valuar, en beskyttet titel, som giver en byggefaglig indsigt i branchen og bl.a. betyder, at hun kan være sagkyndig i boligsager ved domstolene.

Foruden at bistå ved salg af ejendomme, er købrådgivning ligeledes en væsentlig opgave. Endvidere tager virksomheden sig af udlejning af såvel private- som erhvervsmæssige ejendomme.

 

Personlig rådgivning og lang træffetid - alle ugens dage mellem kl. 9.00 - 22.00!

Virksomheden er meget fokuseret på den personlige og individuelle rådgivning. Marianne Møllebro tager sig personligt af alle handler, så både sælger og køber kan være sikker på, at alle dokumenter bliver fulgt helt til dørs. Møder kan tilrettelægges med stor fleksibilitet, idet virksomheden kan kontaktes via telefon 4816 0012 alle ugens dage mellem kl. 9-22.

 

Få en gratis prisfastsætning af boligen inden den sættes til salg

Til de der overvejer at sælge en bolig tilbyder virksomheden at værdiansætte ejendommen og opstille et gratis salgsbudget, så man har oversigt over friværdien inden den endelige beslutning træffes.

Ejendomsmægler & Valuar MDE Marianne Møllebro • Uggeløse Bygade 93 3540 Lynge • Tlf.: 48160012
Træffes på alle ugens dage fra kl. 09 - 22
E-mail: marianne@moellebro.dk
www.moellebro.dk

 

Klik på kortet for at komme til Google Maps.

 

 

Website udviklet af Idé Tekst Reklame