HOTEL LYNGE KRO

Til selskaber, mødearrangementer eller bare et måltid lækker mad

 

Hotel Lynge Kro har stolte og lange traditioner som kongelig privilegeret kro siden 1721. Det forpligter naturligvis, hvorfor du også finder en meget veldrevet frokost- og aftenrestaurant på stedet, hvor du kan vælge mellem fastlagte menuer eller spise a la Carte. Priserne på menuerne er yderst rimelige, og du vil altid gå derfra med en rigtig god smagsoplevelse, hvorfor stedet også er meget velbesøgt af de lokale borgere fra Lynge og omegn. Torsdag er der tradition for god dansk mad som f.eks. stegt flæsk ad libitum med persillesovs og kartofler til en meget attraktiv pris.

Hotel Lynge Kro er endvidere særdeles velegnet til afholdelse af mødearrangementer, konferencer eller selskaber i sine store lokaler. Hotellet har endvidere 9 dejlige værelser samt lokaler til afholdelse af mødeaktivitet eller selskab. Et meget serviceminded personale hjælper gerne med forslag/tilbud på bespisning og med at fremskaffe ønsket udstyr til afholdelse af møder.

For de natur interesserede ligger kroen lige ved en af indfaldsvejene til Danmarks største og ældste naturpark - Naturparken mellem Slangerup og Farum. Og i løbet af 2011 vil der være hele 2 golfbaner inden for en radius af få kilometer. I sommerhalvåret fra 1. april til 1. oktober kan man endvidere hygge sig med hotellets egen minigolfbane eller tage på fisketur i “Put-and-Take” søen, der ligger blot 3 km fra stedet.

Placeringen er ideel for forretningsfolk, da man inden for ca. 30 minutters kørsel kan komme til såvel København som Hillerød, Frederikssund eller Roskilde. Og prisen for overnatning, som fremgår af hotellets hjemmeside, er yderst rimelig.

Mølleåens Golfklub har baner næsten op til kroen.

Hotel Lynge Kro

Højrisvej 22-24 – 3540 Lynge
Overnatning i værelser eller lejlighed, selskabslokaler, mødefaciliteter, a la carte restaurant, minigolf.

 

Åbningstider restaurant: Alle ugens dage 12-22. Køkkenet lukker kl. 21. Bordbestilling på nedenstående nummer.
Tlf: 48 18 77 88 – www.hotellyngekro.dk

 

Hotel Lynge Kro er placeret lige ved indfaldsvejen til Lynge, når man kommer fra Farum eller Slangerup.

 

Hotel Lynge Kro råder over såvel lejligheder med plads til 4-6 personer som værelser. Og placeringen er ideel for forretningsfolk grundet sin centrale placering i forhold til København og hele Nordsjælland.

Website udviklet af Idé Tekst Reklame