Ingen fest uden god musik. Diskobilen leverer varen.

 

Diskobilen er normalt fast inventar på Lynge Bytorv til Erhvervsforeningens aktiviteter. Vi lægger vægt på at der spilles musik for alle aldersgrupper – og det lever Diskobilen i høj grad op til.

 

Spiller til alle former for arrangementer

Diskobilen har 20 års erfaring på bagen og et mega stort repertoire at tilbyde. Det er derfor ligegyldigt, om du skal holde bryllup, sølvbryllup, fødselsdag eller reception, så bliver musikken afstemt til både publikum og arrangementets karakter. På ovenstående billede er der stillet op til at tage fat på fejring af Halloween på Lynge Bytorv.

 

Kombiner diskotek med levende musik

Diskobilen har endvidere et fast samarbejde med en pianist, så man til festen f.eks. kan få levende musik under middagen og dans til diskotek bagefter. Det er en meget populær kombination – specielt til bryllupper.

 


Diskobilen kører over hele landet

Hvis du er tvivl om at Diskobilen passer til dit arrangement, så gå ind på deres hjemmeside og se referencelisten, der er næsten lige så bred som deres musikrepertoire. Og de leverer musik til hele Danmark. Så vil du have en god fest er Diskobilen et godt sted at starte.

v/ Lone Zimmermann

Elmedalen 13

3540 Lynge

Telefon: 52-112 911

www.diskobil.dk – E-mail: klik her

 

Klik på kort for større format:

 

Diskobilen kører over hele landet.

 

Website udviklet af Idé Tekst Reklame