Sportscafeen i Lyngehallen – v/Carstens Diner

Carsten Bender er uddannet kok og er indehaver af Carstens Diner, der nu driver Sportscafeen i Lyngehallen, hvor besøgende kan nyde god mad til særdeles rimelige priser.
Således ligger prisen primo 2014 for dagens ret på kr. 58 og fredag serveres stor buffet, som kan fås kr. 98,- for voksne og kr. 50 for børn.
Dagens ret varieres løbende og kan være alt fra biksemad med spejlæg, oksesteg til spaghetti retter. Man kan finde oplysninger om dagens ret på LUI's hjemmeside www.lui.dk.

 

Lækker mad ud af huset til større arrangementer

Carstens Diner tilbyder også mad ud af huset til virksomheder og private, hvis man skal fejre en mærkedag, have reception, afholde kurser eller blot samle et større selskab til en sommerfest i haven.

 


Foruden den lækre mad kan Carstens Diner sørge for kok samt serveringspersonale.
Der tilbydes et meget bredt udvalg af menuer og buffet'er, som man kan læse mere om på Carstens Diner's hjemmeside – www.carstensdiner.dk. Og skulle du lige stå og mangle en pølsevogn til et arrangement, så kan det også lade sig gøre.

 

Altid friske råvarer

Carsten Bender sørger selv for at indkøbe de mest friske råvarer på Torvet, så du sikres en optimal kvalitet. I det hele taget bliver der lagt vægt på at levere en madoplevelse ud over det sædvanlige.

 

Carstens Diner

v/ Carsten Bender

Sportscafeen

Lyngehallen

Idrætsvej 14
3540 Lynge

 

Tlf: 7022 2053

Mobil: 21226358

E-mail: carsten_bender@mail.dk

Web: www.carstensdiner.dk

 

Klik på kort for større format:

 

 

 

Website udviklet af Idé Tekst Reklame