Idetekst Reklame & Webdesign

har gennem flere årtier udviklet effektiv kommunikation for små og mellemstore virksomheder såvel gennem trykte medier som Internet. Idetekst Reklame har udviklet og designet det system som Lynge Erhvervsforenings hjemmeside kører på og som har bevirket, at hjemmesiden nu besøges af mere end 3 gange så mange som tidligere. Programmet er et online system, så hjemmesiden kan redigeres fra en hvilken som helst computer og er meget hurtigt at arbejde i.

 

Bred kundegruppe og stor erfaring

Kundegruppen er bred og dækker både produktions-, service og salgsvirksomheder og med en geografisk placering fra Nordsjælland til Nykøbing Falster i syd. Det har igennem årenes løb betydet en meget alsidig produktion af reklame – lige fra store gavlreklamer og helsides annoncer i de landsdækkende dagblade til små lokalannoncer, brochurer og visitkort.

 

Hurtig produktion til konkurrencedygtige priser

 

Virksomheden ser det som sin største udfordring at være på forkant med den hurtige udvikling, der sker inden for elektroniske medier i dag, som åbner helt nye muligheder for målrettet kommunikation og i samarbejde med kunden, udvikle det optimale mix mellem traditionel og elektronisk markedsføring.

Idetekst har igennem årene fået opbygget et meget effektivt netværk til underleverandører, som gør det muligt at levere selv større opgaver i en høj kvalitet på kort tid og til meget konkurrencedygtige priser.

 

Hjemmeside produceret til Lynge Kro – www.hotellyngekro.dk


Mosevang 11 – 3540 Lynge

Tlf: 2140 2417

E-mail: hyst@idetekst.dk
www.idetekst.dk

 

Virksomheden er placeret tæt på både Lynge og Allerød

 

Producerer også materiale til små virksomheder.

 

Website udviklet af Idé Tekst Reklame